oh-my.png

 

Tämä nettiriippuvuuteni on siis hyvin pitkälti johtunut tästä uudesta "suhteestani" tähän iha(naiseen) nettituttavuuteen. Sähköposteja on lennellyt puolin ja toisin kovalla tahdilla. "Oikeitten töitten" teosta ei ole oikein tullut mitään, kun on täytynyt koko ajan vahdata olisiko posti tuonut taas jotain uutta orastavalle "suhderintamalle". On hämmästyttävää, kuinka joku täysin tuntematon, ennennäkemätön henkilö voi saada aikaiseksi jotain näin järisyttävää...=)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Alkuun viestittely tapahtui kuin kaikki muutkin uudet suhteet. Kerrottiin hieman taustatietoa itsestään ja sivuttiin yleismaailmallisia asioita, mutta pian keskustelu siirtyi hieman syvemmille vesille. Ehkä se johtui niistä olosuhteista, jotka olivat ajaneet kummankin siihen pisteeseen (oli uskallettu lähestyä toista ihmistä, toista naista uteliaisuus kannustimena) mutta pian tosiaan päästiin "asian ytimeen" puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä.

 

Se oli todella helpottavaa!

 

En olekaan ainoa laatuani! Samojen asioiden kimpussa painii myös tämä toinen (iha)nainen.

 

Uteliaisuus ja kiinnostus toista kohtaan kasvavat kuin nälkä syödessä. Halu kertoa itsestään lisää (kaiken) kasvaa koko ajan.

 

Kuinka voin ylläpitää tätä orastavaa suhdetta?

 

Kuinka voin olla tarpeeksi kiinnostava olematta liian tunkeileva tai avoin?

 

Kuinka voin osoittaa kiinnostukseni ja kiihkeän innostumiseni saamatta lähestymiskieltoa?  (heh=))

 

Kuinka voin olla todella varma, että tämä (iha)nainen on aikuisten oikeesti kiinnostunut juuri MINUSTA?

 

Ja missä mielessä?

 

APUA!?!

 

=)