oh-my.png

 

Tässä kun tätä matkaa itseeni olen tekemässä, luonnolisesti tulee etsittyä avoimin mielin (?) vastauksia mieltä kaihertaviin kysymyksiin. Tänään eksyin Setan sivustoille ja sitä kautta löysin mielenkiintoisen testin; testaa sukupuolesi. Edessä oli 88 enemmän tai vähemmän hupaisaa kysymystä, vastasiko esitetty kysymys sinua vai ei. Tässä tulokseni:

Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali

SINÄ OLET ANDROGYYNI

Kuvauksesi

 

Sinussa on paljon sekä feminiinistä naista että maskuliinista miestä - vielä enemmän naista kuin miestä. Sinulla on hyvin paljon naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä, mutta sinussa on myös paljon miehekkyyttä.

 

Olet sukupuolisesti melko harmoninen. Vaikka naisellisuutesi hiukan hallitsee, niin mieheytesi ja naiseutesi ovat kuitenkin aika tasapainossa keskenään.

 

Olet sukupuolishoppailija! Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon, sukupuoliroolit ja odotukset - kriittisestikin. Et välitä näihin odotuksiin vastaamisesta, vaan teet mitä haluat ja käyttäydyt sukupuolivapaasti. Olet sukupuolen suhteen itsevarma. Sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten ja naisellisten puoliesi kautta. Haluatkin toteuttaa itseäsi sukupuolisesti, koska sinua kiinnostaa ja innostaa sukupuolisuus, itsessäsi ja toisissa. Olet hyvin sukupuolinen, sukupuolisempi kuin ihmiset yleensä - sukupuolesta innostunut sukupuolikokeilija ja seikkailija.

Viihdyt sukupuolessasi - niissä kaikissa. Sinua kiinnostaa ja innostaa sukupuolisuus, itsessäsi ja toisissa ihmisissä. Voit olla jopa sukupuolimaaninen tai yliherkistynyt sukupuolelle.

 

Naisellisuuspisteesi: 22

Miehekkyyspisteesi: 8

 

Tulos ei sinänsä ollut yllätys. Olen aina tiennyt omaavani sitä "henkistä munaa" vaikka fyysisesti sitä ei olekaan... (paitsi aina silloin tällöin=)) 

 

Onko tämä androgyynisyyteni nyt se, mikä on saanut minut etsimään itseäni? Olenko automaattisesti biseksuaali jos olen myös androgyyni?

 

Halusin hieman varmistusta näihin kysymyksiin  ja oma armas siippani teki myös tämän testin. Tässä hänen tuloksensa:

 

Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali

 

SINÄ OLET ANDROGYYNI

 

Kuvauksesi

 

Sinussa on melko paljon sekä feminiinistä naista että maskuliinista miestä. Olet sukupuolisesti hyvin harmoninen. Mieheytesi ja naiseutesi ovat tasapainossa keskenään, eikä kumpikaan puolesi hallitse persoonaasi toisen kustannuksella.

Olet sukupuolishoppailija! Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon, sukupuoliroolit ja odotukset kriittisestikin. Et juurikaan välitä näihin odotuksiin vastaamisesta, vaan käyttäydyt melko sukupuolivapaasti.
. Olet sukupuolen suhteen melko itsevarma. Sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten että naisellisten puoliesi kautta.

Tulet hyvin toimeen miesten, naisten ja sukupuolineutraalienkin kanssa, koska et itsekään ole niin kaukana näistä muista sukupuoliryhmistä.

 

Naisellisuuspisteesi: 10

Miehekkyyspisteesi: 6

 

Tulos suorastaan järkytti!

 

Olenko MINÄ meidän perheen ÄIJÄ?

 

Tarkoittaako tämä sitä, että en olekaan ainoa meidän perheen BI- Curious?

 

Testin tuloksia ei parane tulkita kuin piru raamattua. Uskon, että jotakin totuuteen ja todelliseen tietoon perustuvia tuloksia tässäkin testissä voidaan saada aikaan. Valitettavasti  vain nämä kysymykset olivat kovin stereotyyppinen leikkaus "miesten ja naisten" rooleista. Meillä kun nämä "roolit" on heitetty romukoppaan... Näemmekin toisemme enemmänkin ihmisinä.   

 

Ja ei...

 

...mieheni ei "valitettavasti" ole bi...

 

...vaikka hän pitääkin Cristiano Ronaldoa varsin komeana miehenä...

 

...Hänellä on vain...

 

...hyvä maku!