oh-my.png

 

Olenko riippuvainen? Olenko "nettiriippuvainen"? <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kaikki sai alkunsa siitä, kun mieheni päätti siirtää meidänkin perheen tähän "nykyaikaan" ja hankki meillekin tämän tietokoneen laajakaistoineen ja palomuureineen. Siitä se turmeltuneisuus sai sitten alkunsa.

 

Elämämme oli ollut varsin seesteistä ja ihanaa kunnes tuo "helvetinrakkine" sai sijan talossamme. Alkuun se jo tuotti hankaluuksia jos jonkinlaisia ja jo silloin olisi pitänyt huomata, että paluuta takaisin ei ole. Elämäni vajoaisi ykkösten ja nollien, datan maailmaan.

 

Ensin suhdettamme varjosti tietynlainen epävarmuus ja ristiriidat, mutta pikku hiljaa suhteemme alkoi saada jo pieniä ihastumisen merkkejä. Löysimme yhteisen sävelen. Saatoimme istua tuntitolkulla toistemme seurassa unohtaen tyystin kaiken muun. Näimme vain ja ainoastaan toisemme, vaikka silmäni saattoivat välillä kipeytyäkin siitä intensiivisestä tuijottelusta.

 

Päivä päivältä opin uusia asioita tietokoneen käytöstä ja internetin käytön mullistavista mahdollisuuksista. Löysin uusia ulottuvuuksia, mahdollisuuksia ja ennen kaikkea haasteita. Olin täynnä tätä kaikkea uutta, jota sain aina vaan lisää. Ja luonnollisesti halusin vain lisää!

 

On yllättävän vaikeaa yhdistää tämä perhe- elämä ja tietokone- elämä. Vaatii suuria ponnisteluja, jotta tämä "polyamorinen" suhteemme ei loukkaisi ketään osapuolta. Onneksi olen onnistunut jotenkin tasapainottelemaan näiden kahden asian suhteen (...ja kolmantena tietysti tulee aviollinen suhteeni) ilman suurempia konflikteja.

 

Toivottavasti tämä addiktioni tästä hieman laantuu ja asiat loksahtavat paikoilleen. Toivon että jokainen osapuoli löytää paikkansa tästä ongelmattomasta yhtälöstä ilman, että kukaan joutuu kärsimään.

 

Olenko addikti?